Anasayfa / Nasıl Başvuru Yapılır ?

Nasıl Başvuru Yapılır ?

TOPLU DÜĞÜN ÇALIŞMALARIMIZ;
 Toplu düğün programlarımız iki şekilde yürütülmektedir

A.) İllerde Valilik ve il belediyesiyle yürütülmektedir.
B.) ilçelerde Kaymakamlık ve İlçe belediyesiyle yürütülmektedir.
C.) İllerden ve ilçelerden gelen bireysel düğünler derneğimiz tarafından yapılmaktadır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR;
1-Evlenecek çiftlerimizin ilk evliliklerini yapıyor olması
2- Maddi imkânlarının olmaması
3- Nikah tarihinden bir ay önce vakfımıza başvurmaları

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

- İkametgâh ilmuhaberi. (Nüfus dairesinden, damat ve gelin adayı için birer adet alınacaktır.)
- Vukuatlı nüfus kayıt örneği. (Nüfus dairesinden, damat ve gelin adayı için birer adet alınacaktır.)
- Muhtaçlık belgesi. (Bağlı olduğu muhtarlıktan, damat ve gelin adayı için bir adet alınacaktır.)
- Kimlik fotokopileri. (Hem Damat hem de Gelin adayı için birer adet alınacaktır.)
- Vakıf müracaat formuna birer adet fotoğraf yapıştırılarak doldurulacaktır. Damat ve Gelin adayı kendi mahalle muhtarlarından imza, kaşe, mühür ve irtibat telefonları ile beraber eksiksiz olacaktır.

Mehir Aile Derneği Başkanlığına ^^tıklayınız^^
Başvuru formunu indirmek için  ^^tıklayınız^^