Anasayfa / Hakkımızda

Hakkımızda

"En hayırlı şefaatlerden biri, evlenecek iki kişinin arasında yardımcı olmaktır."
                                                                                                                                            (Kütüb-i Sitte, 6570 )

Mehir Aile Derneği 02/06/2016 tarihinde kurulmuş  ve toplumun en temel yapı taşını oluşturan ‘aile’ kavramını güçlendirmek gayesiyle çalışmalarına başlamıştır.
                Mehir Aile Derneği misyonu  ve vizyonu itibariyle; maddi imkansızlıklar nedeniyle nişanlı olup maddi durum nedeniyle evlenemeyen 18-40 yaş arası çiftlerimizin düğün eşyalarını temin etmeyi  hedeflemektedir. Derneğimiz, Mehir Vakfı’mızla ilişkili olup; birleşmiş olduğu amaçlar doğrultusunda faaliyetlerini sürdürme çabası içersindedir.
Mehir Aile Derneği olarak  yurt içinde ve yurt dışında  din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan tüm nişanlı  çiftlerimizin yanındayız.  Bir sivil toplum kuruluşu olarak, temel hedefimiz  21’nci YY’da Türkiye’mizin  ati de hak ettiği yere en güzel şekilde  ulaşabilmesi için; ‘aile’ temelli bir inşa  oluşumudur.

Bu  hedef ve planlar ışığında ‘aile’ için varız, ‘aile’ için hazırız.

Hesaplarımız : Türkiye Finans Katılım Bankası     TL = IBAN NO: TR65 0020 6000 8003 2590 4600 01 Hesap No: 3259046-01