Anasayfa /HAKKARİ AYNİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

HAKKARİ AYNİ YARDIM ARACI UĞURLAMA PROGRAMI

Tarih: 08.02.2019

Konu: Hakkâri İhtiyaç Sahiplerine Ayni Yardım Aracı Uğurlama Programı

Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.

Bugün sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini daha eklemek için buradayız. Hakkâri’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırladığımız ayni yardım malzemelerinden oluşan yardım aracımızı göndermek için toplanmış bulunuyoruz. Vakfımız sadece ihtiyaç sahibi evlenecek nişanlı çiftlerin değil, ihtiyaç sahibi insanlarımızın da yanında yer almaya gayret ediyor. Mehir Vakfı olarak aile kurumuna hizmetimiz her geçen gün artarak devam etmektedir ve bundan sonrada sizlerin ve hayırseverlerimizin destekleriyle artarak devam edecektir. Hizmetlerimizi tüm Türkiye genelinde ve yurtdışında devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz..

Bugün Konya’dan Hakkâri’ye kardeşlik köprüsünü güçlendirme amacıyla hazırlamış olduğumuz ayni yardım aracımızda bulunan malzemelerin içeriği hakkında sizleri ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum:
• Hakkâri ilimizde dağıtılmak üzere 570.020,00 TL değerinde 30 kalemden oluşan 9.165 adet ürün bulunmaktadır.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen vakıf yöneticilerimize, bu yardımların temininde bizlere desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ve bu eşyaların Hakkâri’de yaşayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmasında yardımcı olan ülkemizin güzide kuruluşu Türk Kızılayı’na çok teşekkür ediyoruz.

Bizleri bu çalışmalarımızda yalnız bırakmayan siz değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Fatma Nur AŞCI
Mehir Vakfı Özel Kalem Müdürü